Wellness v Tatrách

Čas na oddych by si mal dopriať každý. Víkend by mal pre nás predstavovať čas, kedy si vyčistíme hlavu, zabudneme na každodenné povinnosti a užijeme si chvíľu s rodinou. A ešte lepšie, ak sa môžeme vydať aj na víkend mimo nášho domova. Slovensko láka turistov viacerými smermi. Najčastejšie sú to hory a príroda, ktoré sú lákadlom pre turistov. Na svoje si však prídu aj rodiny s deťmi či mladé páry, ktoré hľadajú oddych a relaxáciu. Na to je Slovensko ako stvorené.

wellness pobyt

Predstavte si ako sa počas dňa prechádzate okolo štrbského plesa, skúšate gastronomické špeciality, navštívite vyhliadkovú vežu, idete sa previezť lanovkou na jeden zo štítov, či si zapožičiate elektro bicykle na nenáročnú cyklotrasu. Možnosti je v Tatrách skutočne veľa. A poobede sa vrátite do moderného, kvalitného hotela, kde si užijete sprchu v luxusnej kúpeľni a môžete sa vrhnúť na večeru. Hotelové komplexy sú neodmysliteľnou súčasťou víkendových pobytov. A pokiaľ chcete zažiť ten správny relax, kvalitný hotel s wellnessom je tou najlepšou voľbou. O všetko máte na 100% postarané.

wellness pobyt

Wellness ku víkendovému pobytu jednoznačne patrí. Určite poznáte ten pocit, keď unavený po celom dni môžete navštíviť wellness. Ponoriť sa do horúcej vody vo vírivke, vychutnať si výhľad vo vyhrievanom vonkajšom bazéne s výhľadom na štíty alebo odstrániť toxíny v obľúbených saunách. Najčastejšie sa vyskytujúce sauny v našich horských hoteloch sú parna, mentolová a infra sauna. Wellness je vždy miestom kľudu a odpočinku. Môžete sa tak tešiť na príjemnú atmosféru a priestory, kde si oddýchnete a prídete na úplne iné myšlienky. Po výdatnej večeri a kvalitnom wellness vás určite potešia hotelové postele. Pokiaľ aj vy máte záujem o wellness pobyt v Tatrách, navštívte stránku travelguide.sk. Vybrať si môžete jeden z oddychových wellness pobytov.